Vyhľadávanie
Vyhľadať

O nás

Sme rodinné vydavateľstvo so zameraním na hotelové a kulinárske služby.
Odroku 2007 vydávame časopis Hotelier, ktorý sa ihneď stal lídrom vo svojejkategórii.
Doručuje sa pravidelne štyri krát do roka majiteľom a riaditeľomhotelov, penziónov a reštaurácií, investorom v cestovnom ruchu, top manažérom,odborným školám a odbornej verejnosti. Časopis Hotelier je obľúbený tiežmedzi hotelovými zamestnancami a študentmi odborných hotelových škôl.Prináša zaujímavé rozhovory, informácie z domova aj zo sveta, aktuálnetrendy z oblasti hotelovej branže, gastronómie, hotelového dizajnu, personalistiky, udržateľnéhoa zodpovedného prístupu k podnikaniu, úspešné príbehy a veľainšpirácií.

Od roku 2010 vydávame edíciu kuchárskychkníh Kuchárska elita, ktorá predstavuje najlepších šéfkuchárovpôsobiacich na Slovensku. Často sú to maličkosti, ktoré tvoria rozdiel medzi priemerom a najvyššoukvalitou. Mnohé z týchto tajomstiev odhaľujú majstri kuchárskeho umenia právev tejto edícii.
Charakteristickým znakom našich kníh je dokonaláfotografia a precízne vizuálne stvárnenie.
Aj vďaka týmto atribútomsme s edíciou dosiahli významné medzinárodné ocenenie „Best in theworld“.

Edíciou Deti v kuchyni vychádzame v ústretydopytu najmenších adeptov kuchárskeho umenia. Aj s pomocou našich kníh spoznávajúdeti svet kuchynských vôní, vzrušenie z podareného receptu aj dobrodružstvokulinárskeho experimentu.

Realizujeme projekty kuchárskych kníh namieru, ktoré slúžia na podporu predaja a iné marketingové účely.Medzi našich klientov patria významné spoločnosti ako I.D.C holding, Metro Cah & Carry SR,Pivovary Topvar, Philips Slovakia, Rona a mnoho ďalších.

Za všetkýmiuvedenými projektmi stoja manželia Ján a Zlatica Kramárovci.
Ak máte myšlienkuna zaujímavý projekt, či dopyt na niektorú z našich služieb, neváhajte náskontaktovať.

Generálny partner
Partneri