30. Jún 2016 hotelier
Baner_hotelier

V cene všetkých produktov je zahrnutá DPH, poštovné aj balné.

32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za „lietačkami“ najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu Hotelier. Gurmáni aj profesionáli ocenia predovšetkým jednoduchosť postupov a dostupnosť použitých surovín, no v neposlednom rade aj exkluzívne celostranové fotografie.

8,99
Množstvo:

73 skvelých receptov. Kto by aspoň na chvíľu nezatúžil mať vo svojej kuchyni špičkového šéfkuchára s dobrými nápadmi a profesionálnymi fintami?! Vďaka novej knihe Vojta Artza sa to môže splniť práve vám! S radami jedného z najpopulárnejších slovenských šéfkuchárov hravo zvládnete všetky recepty, naučíte sa variť po novom – rýchlo, zdravo a predovšetkým chutne. Objavíte najnovšie trendy a spoznáte novú tvár overenej kuchynskej klasiky. Ak sa chcete učiť, robte to u najlepších! S Vojtom Artzom U vás doma sa stanete kuchárskou hviezdou vo vlastnej kuchyni! Vojto Artz (1970) varil vo viacerých televíznych reláciách (Chuťovky, Teleráno...). Má na konte nejednu úspešnú knihu (Vianočná kuchárka, Grilujeme s potešením a iné). Skúsenosti získaval v známych bratislavských hoteloch Dukla a Devín, bol šéfkuchárom hotela Tri studničky v Demänovskej Doline. Je aktívnym členom klubu profesionálnych kuchárov Gourmet Klub, zúčastňuje sa celosvetových kuchárskych súťaží. Pracuje ako šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry Slovakia, kde školí šéfkuchárov a majiteľov reštaurácií. Medzi jeho významné úspechy z posledných rokov patria bronzové medaily zo svetovej olympiády IKA v Erfurte 2008 a Emirates Culinary Guild v Dubaji 2011. Vojto Artz je aj tvárou a profesionálnym garantom agentúry Cooking show, ktorá sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti gastronómie: škola varenia, kuchárska show počas eventov, odborné poradenstvo alebo školenia.

8,99
Množstvo:

16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov, Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert – to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu. Recepty našich kuchárskych celebrít ako sú „šéf “ Jaroslav Žídek, Vojto Artz či dokonca Michelinovou hviezdou ovenčený Pavel Pospíšil sú skvelou inšpiráciou pre profesionálov aj nadšených gurmánov.

8,99
Množstvo:

16 elitných kuchárov, 71 vynikajúcich receptov. Slow Food je opakom fast foodu. Je nielen spôsobom stravovania, ale aj životným štýlom, filozofiou pohody a pôžitku z jedla pripraveného z miestných surovín. Kniha je pozvánkou šéfkuchárov našich najlepších reštaurácií do sveta známej a predsa inej slovenskej kuchyne - trendovej, odľahčenej, s moderným stylingom. Nevšendé spracovanie všedných surovín vám otvorí oči. Vpustí do vašej kuchyne kreativitu a radosť z varenia. Inšpirujte sa u najlepších! Varte po slovensky s kuchárskou elitou!

8,99
Množstvo:

 

16 najlepších kuchárov, 64 štíhlych receptov. Neveríte, že gurmánstvo a štíhla postava idú dokopy? Nová kuchárka z edície Kuchárska elita, tentokrát v réžii profesionálov z Gourmet klubu, vás o tom presvedčí! Gurmán 21. storočia má totiž ďaleko od prvorepublikového pupkatého pánka, hrdiaceho sa svojou vizitkou hojnosti. Dnešný fajnšmeker, milovník a znalec dobrého jedla, je totiž štíhly a atraktívny. Chcete ním byť aj vy? Varte gurmánsky a dié¬tne s kuchárskou elitou!

8,99
Množstvo:

kontakt

Fakturačná adresa: Kopanice 709/9D, 010 07 Žilina, Slovenská republika
IČO: 36693995, DIČ: 2022267643, IČ DPH: SK2022267643, Spoločnosť je zapísaná v OR SR Žilina, oddiel Sro, vložka č. 18197/L
PODROBNEJŠÍ KONTAKT |   FACEBOOK